zeeland11.jpg - Camping in de Bongerd
zeeland01.jpg - Camping in de Bongerd
zeeland02.jpg - Camping in de Bongerd
zeeland03.jpg - Camping in de Bongerd
zeeland04.jpg - Camping in de Bongerd
zeeland05.jpg - Camping in de Bongerd

Ontdek Zeeland

Aan water geen gebrek in Zeeland, met de uitgestrekte Noordzeestranden en het Veerse Meer om te surfen, waterskiën of te zeilen. 
 
De omgeving van Camping In de Bongerd in Oostkapelle biedt heel veel mogelijkheden om Zeeland te verkennen. Er zijn talloze fiets- en wandelroutes te verkrijgen voor in de nabije omgeving of zelfs verder. 
 
Zeeland heeft ook veel attracties voor jong en oud, zoals miniatuurpark Mini Mundi, Klimbos Westerschouwen, een heel bijzondere minigolf en diverse winkels. Of Deltapark Neeltje Jans, met diverse attracties zoals een zeehondenshow, exposities, speeltoestellen, waterglijbaan, een orkaanmachine, maar ook een restaurant, winkels en filmzalen. 
 
Maar denk ook het prachtige natuurgebied De Manteling, dat strekt van Domburg tot de Veersegatdam, met Kasteel Westhove en museum Terra Maris, de historische binnenstad van Middelburg of Veere, de langgerekte boulevard van Vlissingen waar zeeschepen op kort afstand langs varen, of speelcircus Bambini
 
Of subtropisch zwemparadijs De Parel in Domburg, Uitspanning Oranjezon met mooie speeltuin, springkussen en een heerlijk terras waar het goed vertoeven is na een fietstocht, rondvaarten in Middelburg en Veere, de diverse musea in heel Zeeland, de weekmarkten, diverse toeristische evenementen in de omliggende dorpen…en nog heel, veel meer! 

aeg-strandtent.jpg - Camping in de Bongerd